Actueel 04-04-2020
Vr 19-jun-2020 08:00
Bouwdag bikkeltjesrun

Wedstrijdkalender 2019-2020

Survivalvereniging Leeuwarden heeft een kledinglijn beschikbaar gesteld voor leden en belanghebbenden. In overleg met Muta Sport is er voor de survivaltights een voorraad aangelegd waar men direct uit kan putten.
De huidige voorraad kan per artikel worden bekeken.

Producten op voorraad kunnen na de bestelling / orderbevestiging opgehaald worden bij Muta Sport. Mocht u graag willen dat wij uw bestelling verzenden? Maak dan gebruik van de optie verzendkosten. (extra kosten € 5.95) Producten welke niet voorradig zijn, worden per termijn besteld. Levertijd +/- 6 a 7 weken.

Tevens zijn ook verschillende types Salomon trailschoenen te koop in heren-, dames- en kindermaten.

Actie:

Tot het eind van het jaar 2019 geeft de vereniging 10 euro korting op jassen en trainingspakken. Deze korting is door Muta reeds in de prijzen verwerkt.

Kijk voor meer info in de webshop:

www.svl.muta.nl

Trainingspak:

De kleuren op de foto zijn aan de donkere kant, in werkelijkheid zijn de kleuren meer zoals die van de tight.