Actueel 25-06-2021

Vertrouwenscontactpersoon

Prikbord

Wedstrijdkalender 2021-2022

Survivalvereniging Leeuwarden heeft een kledinglijn beschikbaar gesteld voor leden en belanghebbenden. In overleg met Muta Sport is er voor de survivaltights een voorraad aangelegd waar men direct uit kan putten.
De huidige voorraad kan per artikel worden bekeken.

Producten op voorraad kunnen na de bestelling / orderbevestiging opgehaald worden bij Muta Sport. Mocht u graag willen dat wij uw bestelling verzenden? Maak dan gebruik van de optie verzendkosten. (extra kosten € 5.95) Producten welke niet voorradig zijn, worden per termijn besteld. Levertijd +/- 6 a 7 weken.

Tevens zijn ook verschillende types Salomon trailschoenen te koop in heren-, dames- en kindermaten.

Actie:

Tot en met 1 augustus 2021 geeft de vereniging samen met Muta 12,50 euro korting op de zomertrainingsbroeken. Van de  broeken zonder zakjes zijn niet alle maten meer verkrijgbaar. Deze korting is door Muta reeds in de prijzen verwerkt.

Kijk voor meer info in de webshop:

www.svl.muta.nl

Trainingspak:

De kleuren op de foto zijn aan de donkere kant, in werkelijkheid zijn de kleuren meer zoals die van de tight.