Actueel 18-02-2020
Za 22-feb-2020 08:00
Bouwdag 2

Wedstrijdkalender 2019-2020

Contributieoverzicht Survivalvereniging Leeuwarden per 1 juli 2015.

De onderstaande contributies en overige bijdragen worden met ingang van 1 juli 2015 per kwartaal geïnd.

Jeugd tot en met 18 jaar € 27,50 per kwartaal bij incassomachtiging*
Volwassenen € 37,00 per kwartaal bij incassomachtiging*

* bij niet verstrekken van incassomachtiging wordt € 3,00 per kwartaal extra in rekening gebracht.

Gezinsreductie
2e gezinslid € 5,00 korting per kwartaal
3e gezinslid € 5,00 korting per kwartaal, enzovoort

Studentenkorting
Alleen mogelijk bij aantoonbaar uitwonen. Na overleg van een geldig bewijs wordt de korting toegekend. Korting € 5,00 per kwartaal op de clubcontributie en bij incassomachtiging*.

De verschuldigde clubcontributie wordt éénmaal per kwartaal geïncasseerd door middel van een incassomachtiging. Leden die niet automatisch betalen krijgen een factuur voor de clubcontributie per kwartaal, inclusief € 3,00 per kwartaal verhoging.

Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen dient via deze website te gebeuren (liefst gemotiveerd) door een bericht te sturen aan de ledenadministratie via Beheer Account(s).

• uiterlijk 28 februari - lidmaatschap en betalingsverplichting eindigen 31 maart van het lopende jaar;
• uiterlijk 31 mei - lidmaatschap en betalingsverplichting eindigen 30 juni van het lopende jaar;
• uiterlijk 31 augustus - lidmaatschap en betalingsverplichting eindigen 30 september van het lopende jaar;
• uiterlijk 30 november - lidmaatschap en betalingsverplichting eindigen 31 december van het lopende jaar.

Vastgesteld op Algemene ledenvergadering d.d. 17 april 2015.